Een vriend voor het leven

De meiden

Jitte

Jitte (Xarileta Beautiful Black Star) is het hondje dat bij ons 'nesteldrang' veroorzaakt heeft. Toen Ronny haar zag tussen haar broertjes en zusjes werd per direct het labradorvirus weer geactiveerd en wist hij zeker dat hij opnieuw een eigen kennel wilde beginnen. De manier waarop het nestje is grootgebracht is een prachtig voorbeeld van op een verantwoorde manier fokken. Hulde aan labradorkennel Xarileta!

Jitte is een mooie kleine compacte dame, ontzettend sociaal en héél erg snel. Haar bijnaam is dan ook 'Verstappen'. De naam Jitte is ontstaan uit de naam van haar oma (Jikke) en overgrootmoeder (Jitske). Jitske was één van Ronny's eigen honden uit zijn eerdere kennel.


Grietje

Grietje (Labrador Garden's Yellow Pearl) is een prachtig dametje. Dat haar vader in meerdere landen een kampioenstitel heeft behaald is goed te zien, want het is een echte schoonheid. Haar bijnaam luidt echter 'Biggetje' en dat zal weinig aan de verbeelding overlaten.

Aangezien ze veel meer houdt van in de modder graven dan van zich mooi voordoen op een show (en dat ook beter aansluit bij onze hobby's) heeft ze op de twee verplichte shows een mooie score behaald (waarvan één keer de tweede plaats!) en verder haar fotomodellencarrière aan de wilgen gehangen. Momenteel brengt ze veel tijd door met 'boswerkzaamheden' in de breedste zin van het woord...